Επικοινωνήστε με τη ιατρό Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 17:00

Αθηνά Μπέη

ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΗ

Πλαστικός, επανορθωτικός & αισθητικός χειρουργός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρκόπουλο, τελείωσε το Γυμνάσιο Μαρκοπούλου, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στην Αθήνα και το εξωτερικό. Ιδιωτεύει στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα (ELXIS MEDICAL).

Η επιστημονική της παρουσία μέσω δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι σημαντική. Ομιλήτρια εκπομπών τόσο στην κρατική όσο και την ιδιωτική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, αρθρογραφεί, παράλληλα, σε περιοδικά και εβδομαδιαία έντυπα για τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας, που αφορούν στην κοσμητική, επανορθωτική και αισθητική χειρουργική.

Είναι μέλος της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικής – Επονορθωτικής Χειρουργικής, της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Μικροχειρουργικής – Άκρας Χειρός, της Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.

congress_plastic_surgeon

Η Πλαστική Χειρουργός κ. Αθηνά Μπέη συμμετείχε στις εργασίες του 22ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής που πραγματοποιείται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής -συμμετέχουν περισσότεροι από 2500 εξειδικευμένοι ιατροί από όλο τον κόσμο- και το πιο έγκυρο σε παγκόσμια κλίμακα.

 

 

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αλαμάνας 3, Μαρούσι

Τηλ.: 2106100118

email: elxisspa@gmail.com

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη
(έναντι ζαχαροπλαστείου Γαλυφιανάκης)

Τηλ. επικοινωνίας: 2299071300