Επικοινωνήστε με τη ιατρό Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 17:00

Κρυολιπόλυση

Νέα επαναστατική μέθοδος αναίμακτης και ανώδυνης λιποαναρρόφησης με ταυτόχρονη έντονη επιδερμική σύσφιξη.

Η μέθοδος βασίζεται στο πάγωμα-νέκρωση  των λιποκυττάρων και στην ταχύτατη αποβολή τους από τον οργανισμό διαμέσου της λεμφικής οδού. Πολυετείς έρευνες  σε πανεπιστήμια και ινστιτούτα της Αμερικής έχουν αποδείξει ότι το λίπος, εξαιτίας του ότι είναι υδρόφιλο και συγκρατεί μεγάλες μονάδες νερού, έχει μεγαλύτερη αγωγιμότητα και έτσι μπορεί να παγώσει γρηγορότερα από τους λοιπούς ιστούς, φλέβες-αρτηρίες ή οστά.  Την σκέψη αυτή ολοκλήρωσαν πριν κάποια χρόνια δύο ερευνητές από το Harvard, οι οποίοι δημιούργησαν την μέθοδο της κρυολιπόλυσης. Στο πέρασμα των χρόνων η τεχνική αυτή βελτιώθηκε και ολοκληρώθηκε αφού συνδυάστηκε με τις παλαιότερες  αλλά επίσης αποτελεσματικές τεχνολογίες των υπερήχων υψηλών συχνοτήτων καθώς και των ισχυρών ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία χωρίζεται σε 2 στάδια και έχει συνολική διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Η εφαρμογή των RF γίνεται σε 10’. Ο θεραπευόμενος μπορεί να επιστρέψει  την ίδια στιγμή στις δραστηριότητες του. Τα αποτελέσματα είναι ορατά  από τις πρώτες ημέρες. Ωστόσο η απόπτωση όλων των νεκρών λιποκυττάρων  μπορεί να χρειαστεί συνολικά 90 ημέρες.

Η κρυολιπόλυση μπορεί να επαναληφθεί αν χρειαστεί στην  ίδια περιοχή σε 30 ημέρες. Είναι η μοναδική μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές όπως βραχίονες, προσαγωγούς, γλουτούς, κοιλιά, πλάτη κ.λ.π.

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αλαμάνας 3, Μαρούσι

Τηλ.: 2106100118

email: elxisspa@gmail.com

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη
(έναντι ζαχαροπλαστείου Γαλυφιανάκης)

Τηλ. επικοινωνίας: 2299071300