Επικοινωνήστε με τη ιατρό Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 17:00

Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος

Η μέθοδος αυτή αφορά την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών στο δέρμα  για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων όπως καταπολέμηση ρυτίδων, χαλαρού ιστού, θαμπού δέρματος, ουλών, εξάλειψη κυτταρίτιδας ,τοπικού πάχους, τριχόπτωσης κ.α. Υπάρχουν 2 είδη μεσοθεραπείας:

Ετερόλογη μεσοθεραπεία: Εισάγουμε ενέσιμα εξειδικευμένες φόρμουλες που μπορεί να περιέχουν συστατικά όπως υαλουρονικα, Vit A,C,E, ρετινοικό οξύ, ιντεμπενόνη, DMAE, αμινοξέα, αυξητικούς παράγοντες, οργανικό πυρίτιο αλλά και ισχυρούς λιποδιαλυτές.

Η συγκεκριμένη  θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγένησση, του πολλαπλασιασμού των    ινοβλαστών, επομένως και την παραγωγή του κολλαγόνου, αλλά και την αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, αυξανοντας τις καύσεις. Οι ενέσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει ανάγκη όπως πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια, κοιλιά και μηρούς.

Το πρωτόκολλο της μεσοθεραπείας σώματος επιβάλλει  την έγχυση στο μεσόδερμα δραστικών φόρμουλων που μπορεί να περιέχουν λεκιθίνη, εκχυλίσματα βοτάνων, καφεΐνη, προκαίνη, πεντοξυφυλίνη, υαλουρονιδάση, φωσφατυδιλχολίνη κ.α, που έχουν λιποδιαλυτικές, συσφικτικές., αναπλαστικές, αγγειοσυσταλτικές και αντιοιδηματικές ιδιότητες .Βελτιώνουν την κυκλοφορία και την αποδόμηση των λιποκυττάρων. Το αποδομημένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης. Ανάλογα  με τις ανάγκες προτείνονται 6-8 συνεδρίες ανα 20 περίπου ημέρες. Συνήθως μετά την θεραπεία εμφανίζεται ένα ερύθημα  και ένα πιο ήπιο οίδημα στην περιοχή  το οποίο υποχωρεί σε 24 ώρες.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία: Πρόκειται για ανώδυνη διαδικασία που δεν αφήνει σημάδια. Ξεκινάει με αιμοληψία από τον ιατρό. Το αίμα φυγοκεντρίζεται, έτσι ώστε να διαχωριστούν το πλάσμα από τα έμμορφα στοιχεία του αίματος. Ακολουθεί εμπλουτισμός του πλάσματος με νουκλεοτίδια. Αυτό το μείγμα εγχύεται στην πάσχουσα περιοχή με την βοήθεια λεπτής βελόνας, Η κυτταρική ανανέωση προωθείται και το δέρμα  ξεκινάει από μόνο του την διαδικασία  της αναγέννησης του. Συνιστώμενη αγωγή 3 έως 5 κύκλοι συνεδριών το χρόνο. Συνδυαστικά με οποιαδήποτε μεσοθεραπεία προσώπου ή σώματος ,αυτόλογη ή  ετερόλογη προτείνεται αγωγή 3 έως 6 θεραπειών με RF ή φωτοθεραπείας .Ο συνδυασμός αυτός διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της μεσοθεραπείας και την διάρκεια των αποτελεσμάτων.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αλαμάνας 3, Μαρούσι

Τηλ.: 2106100118

email: elxisspa@gmail.com

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη
(έναντι ζαχαροπλαστείου Γαλυφιανάκης)

Τηλ. επικοινωνίας: 2299071300