Επικοινωνήστε με τη ιατρό Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 17:00

Fractional Plasma IPixel

Μοναδική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία IPixel για να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη του δέρματος σας. H πιο ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για όλους τους τύπους δέρματος, γρήγορα και εύκολα, με σύντομο χρόνο αποθεραπείας, ελάχιστη ενόχληση και την εφαρμογή η οποία μπορεί να πραγματοποιείται καθόλη την διάρκεια του έτους!

Ενδείξεις: 

-Ανάπλαση δέρματος

-Ανανέωση φωτογηρασμένου ιστού

-Εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων

-Εξάλειψη ουλών και γραμμών

-Εξάλειψη ραγάδων

-Σύσφιξη

-Αντιμετώπιση μελαγχρωματικών βλαβών

-Αντικατάσταση της ενέσιμης μεσοθεραπείας

-Ανόρθωση χαλαρού ιστού

-Εξάλειψη κυτταρίτιδας

 

Ο χρόνος της συνεδρίας ποικίλλει. Συνήθως απαιτούνται 10-20’.Για βέλτιστα αποτελέσματα απαιτούνται 1-4 συνεδρίες. Η λέξη fractional σημαίνει ότι μόνο ένα μέρος  της περιοχής “τραυματίζεται”. Η μικρότερη βλάβη από τα κοινά lasers έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας  και μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Η θεραπεία IPixel χρησιμοποιεί την  ισχύ των RF  για να δημιουργήσει μικροοπές στο δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και προωθούν την κυτταρική ανανέωση.

Ακολουθεί η εφαρμογή του ανάλογου προϊόντος στην πάσχουσα περιοχή όπως βιταμίνες Α, C και Ε, υαλουρονικό, ελαστίνη-κολλαγόνο, οργανικό πυρίτιο κ.λ.π. Με την βοήθεια ενός εξαιρετικά δυνατού ακουστικού υπέρηχου οι ουσίες ωθούνται σε βαθύτερες στοιβάδες, ντοπάροντας κυριολεκτικά την ανανέωση του ιστού και προάγοντας κάθε θεραπευτική δράση.

Το plasma IPixel μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ανάγκη, χωρίς περιορισμούς σε ηλικίες η φύλλο. Εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε  περιοχή του σώματος, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες όπως βλέφαρα, στήθος, προσαγωγούς, λαιμό κλπ. Είναι ένα πανίσχυρο όπλο στην υπηρεσία της αισθητικής , ικανό να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αλαμάνας 3, Μαρούσι

Τηλ.: 2106100118

email: elxisspa@gmail.com

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη
(έναντι ζαχαροπλαστείου Γαλυφιανάκης)

Τηλ. επικοινωνίας: 2299071300